Våra sammarbeten

© Pegasus personalvetarna Göteborg


info@pegasusgbg.se

Våra sammarbetspartner


Vi i Pegasus är mycket stolta över våra samarbetspartners och jobbar ständigt aktivt med att utvärdera och utveckla samarbetet till det bättre.


Personalvetarstudernades Riksförbund

P-Riks är en intresseorganisation för de studentföreningar som har anknytning till personalvetarutbildningarna vid Sveriges universitet och högskolor.


http://www.p-riks.se


Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbunder är ett ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden!


https://akademssr.se


Sveriges HR förening

Sveriges HR förening jobbar för att  inspirera, lära ut nya saker och öppnar upp för nätverka med hela HR-Sverige. Tillsammans med 7000 medlemmar som alla brinner för att synliggöra de positiva effekterna av ett affärsmässigt HR-arbete.


https://hrforeningen.se


Göta studentkår

Göta studentkår är Sveriges näst största studentkår. En gemensam plattform som  samlar alla studenter och doktorander inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, utbildningsvetenskap, humaniora och IT vid Göteborgs universitet


https://gotastudentkar.se


Unionen

Unionen har ett omfattande samarbete kring studiesociala aktiviteter i syfte att förbereda studenterna inför yrkesrollen som personalvetare med bland annat workshops, case och föreläsningar.


https://www.unionen.se


Academic Work

Academic Work erbjuder studenter casekvällar, studiesociala aktiviteter och bra en ingång i karriären som yrkesverksam personalvetare.


https://www.academicwork.se


Jusek

Ett akademikerförbundet för personalvetare, jurister, ekonomer, systemvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Erbjuder hjälp med nätverk, rådgivning och mentorskap under hela studietiden och i arbetslivet.


https://www.jusek.se


Vill du bli vår nya sammarbetspartner? 


Mejla och berätta vad du kan bidra med genom ett samarbete med oss.


Epost: naringsliv@pegasusgbg.se