Våra samarbeten

Våra sammarbetspartner


Vi i Pegasus är mycket stolta över våra samarbetspartners och jobbar ständigt aktivt med att utvärdera och utveckla samarbetet till det bättre.


Personalvetarstudernades Riksförbund

P-Riks är en intresseorganisation för de studentföreningar som har anknytning till personalvetarutbildningarna vid Sveriges universitet och högskolor.


http://www.p-riks.se


Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbunder är ett ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden!


https://akademssr.se


Sveriges HR förening

Sveriges HR förening jobbar för att  inspirera, lära ut nya saker och öppnar upp för nätverka med hela HR-Sverige. Tillsammans med 7000 medlemmar som alla brinner för att synliggöra de positiva effekterna av ett affärsmässigt HR-arbete.


https://hrforeningen.se


Göta studentkår

Göta studentkår är Sveriges näst största studentkår. En gemensam plattform som  samlar alla studenter och doktorander inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, utbildningsvetenskap, humaniora och IT vid Göteborgs universitet


https://gotastudentkar.se


Unionen

Unionen har ett omfattande samarbete kring studiesociala aktiviteter i syfte att förbereda studenterna inför yrkesrollen som personalvetare med bland annat workshops, case och föreläsningar.


https://www.unionen.se


Academic Work

Academic Work erbjuder studenter casekvällar, studiesociala aktiviteter och bra en ingång i karriären som yrkesverksam personalvetare.


https://www.academicwork.se


Akavia

Ett akademikerförbundet för personalvetare, jurister, ekonomer, systemvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Erbjuder hjälp med nätverk, rådgivning och mentorskap under hela studietiden och i arbetslivet.


https://www.akavia.se

Hops

Längst ner på Andra Långgatan i hjärtat av Masthuggstorget hittar du Hops bar, med ölsorter från alla världens olika hörn och en lunchmeny med variation. På onsdagar brukar även quiz hållas! 


Exklusiva erbjudanden som Hops erbjuder för pegasusmedlemmar hittar du här!


http://www.hopsbar.se/


Vill du bli vår nya sammarbetspartner? 


Mejla och berätta vad du kan bidra med genom ett samarbete med oss.


Epost: naringsliv@pegasusgbg.se

© Pegasus personalvetarna Göteborg


info@pegasusgbg.se