våra evenemang

På den här sidan kan du hitta kommande event och våra tidigare event som varit! 

Kommande event

Tidigare evenemang


Fågelkvitter, aprilsol och uteserveringarna öppnar. Men det är inte vår på riktigt utan Pegasus årliga inspirationsdag! Som iår äger rum den 21/4

Som vanligt bjuder denna dag på spännande föreläsningar, mingel med olika företag och workshops. Dessutom bjuder Peggy på frukost och lunch. Kom som du är och ta med dina klassisar!
Tema: Hållbart HR-arbete

Pegasus InspirationsdagDen 19 februari klockan 18.00 i Kafé Haga är det dags att tacka våra fina faddrar och generaler för en lyckad inspark under hösten 2019!!

Kvällens tema är Mexiko och på menyn står det enda givna på en Tack(o)sittning;
Fördrink: Corona 🍻

Middag: Tacos 🌮
Efterträtt: Hemlig mexikansk delikatess

Utklädnad under kvällen uppskattas!

Tack(o)sittning

Pegasus Vinterbal

Nytt år, ny styrelse! Vi vill tacka vår gamla styrelse för deras fantastiska arbete i Pegasus under 2019, och samtidigt passa på att välkomna den nya styrelsen som nu tar över för 2020. Vi hoppas att ni vill vara med och fira detta tillsammans med oss, och vad passar väl bättre än en Vinterbal? Kvällen kommer att bli allt annat än dötrist och långtråkig (den kommer att bli alldeles.... alldeles UNDERBAR!)

Pegasus årsmöte

Under torsdagen den 30 januari var det dags för årsmötet där man valde in en ny styrelse för verksamhetsåret 2020 och gamla styrelsen avgick. 

Kul att så många deltog! Stor skillnad från tidigare år.

Pegasus Skidresa

Sport Utskottet var under V.4 (mellan 23-26 januari) i Hemsedal där 32 personer deltog! Under resan arrangerade SportU en sittning med Hawaii-tema och bjöd på goodiebags där alla fick en fin grön pegasus-mössa. Precis som vi lovade var detta en väldigt rolig och lyckad resa!

Julmys med MysU

Mysutskottet bjuder in till tomteverkstaden. Kom och baka pepparkakor, testa dina kunskaper i vårt julquiz och skapa julkort och rim till paketinslagningen. Ta på dig din mysigaste jultröja och ta en paus från skolstressen. Vi bjuder även på glögg, julmust och lite julsnacks. Varmt välkomna!

Pegasus julavslutning med FestU

När snön ligger vit på taken och endast tomten är vaken kan du följa en ledsagande stjärna till tomtenissarnas andra hem: NOBA. Där dansar FestU runt granen och självaste tomtemor bjuder på glögg i dörren. Kanske bjuds där också på en jultallrik med alla delikatesser du kan tänka dig...

Pluggstuga med utbildningsU

Inför decembers tentor som dessutom ettorna och tvåorna hade samtidigt, höll utbildningsutskottet sin första pluggstuga!
Oavsett om man vill plugga i grupp, för sig själv, hitta nya pluggkompisar eller bara få möjlighet att diskutera med andra, så är alla välkomna! Det bjöds dessutom på fika!

Beachvolley med SportU

Det nya Sportutskottet valdes in i oktober och de startde igång att planera sitt första event, redan under första träffen! Det blev ett lyckat och sandigt event på Kvibergs Beachcenter! 

Personalvetardagen 2019

Personalvetardagen började med frukost och mässgolv, sedan höll  Akademikerförbundet SSR i en inspirerande föreläsning om framtida HR!
Dagen avslutades med massa pizza och mingel. Det var kul att se så många dyka upp- Stor applåd för en riktigt lyckad personalvetardag!

Pegasus nollning 2019

Schemat för insparken hittar du här.

Se bilder från insparken2019! 

P-vetarPUB

P-vetarPUB startade i april 2019 och har hållts i samband med onsdags-quiz på Noba varannan vecka under terminen! Lyckat regelbundet event som säkerligen kommer fortsätta till våren 2020.

MysU BiU


Du är bjuden på exklusiv filmvisning med Mysu. Skolans vackraste biolokal är bokad och popcornen kommer falla från himlen.

Var?: Sappören

När: 13 maj

Tid: Klockan 15 - 19


© Pegasus personalvetarna Göteborg


info@pegasusgbg.se