För företag

För företag

Välkommen!

Genom Pegasus kan du nå personalvetarstudenter i Göteborg. Annonsera via oss, bli vår samarbetspartner eller gästa vår årliga arbetsmarknadsdag, personalvetardagen. Nedan följer ett par exempel vad vi kan erbjuda er som företag. Det viktigaste i alla åtaganden från vår sida är att aktiviteten på något sätt är till nytta och/eller nöje för våra studenter! Information om var du kontaktar oss finns längst ner på sidan.

Våra Tjänster

Gästföreläsningar

Gästföreläsningar

Är ni intresserade av att hålla en inspirerande föreläsning om ert företag och vad ni jobbar med? Information om gästföreläsningar sprids generellt till alla årskurser på personalvetarprogrammet för att nå ut till en bred målgrupp, men vi är också öppna för era behov.

Personalvetardagen

Varje höst arrangerar näringslivsutskottet en arbetsmarknadsdag, personalvetardagen. Är ni intresserade av att delta eller på annat sätt synas under vår arbetsmarknadsdag är ni varmt välkomna att höra av er!


Personalvetardagen
Annonsering

Annonsering och informationsspridning

Genom vår hemsida och våra sociala medier har vi möjlighet att nå ut med information till många personalvetarstudenter. Det vanligaste önskemålet från företag är att sprida information om jobbannonser. Vi har en specifik facebookgrupp för detta ändamål som heter “Pegasus Jobbannonser”, för personalvetarstudenter vid Göteborgs Universitet.


Vi erbjuder er en möjlighet att köpa annonsplats för relevanta jobbannonser, riktade mot personalvetarstudenter, till en kostnad av 500 kr. Om ni önskar köpa annonsplats ber vi er att maila följande information till naringsliv@pegasusgbg.se:


  • önskad text,
  • länk till annonsen,
  • eventuell bild, samt
  • faktureringsuppgifter.


Samarbetspartner

Som samarbetspartner får ni flera fördelar i form av exponering på vår hemsida och våra sociala medier, ni får alltså ytterligare en kanal för att sprida information direkt till personalvetarstudenter. Ni får också erbjudande om att delta under vår Inspark för de nya ettorna varje höst samt en given plats på vår arbetsmarknadsdag. Tveka inte att höra av er och berätta mer om vad ni vill få ut av ett samarbete och vad ni kan bidra med!
Samarbetspartner

Är du intresserad av våra tjänster eller vill veta mer?

För frågor angående samarbete, annonsering eller annat marknadsföringsrelaterat vänder du dig till vår näringslivsansvarige.

Mail ikon