bilderInsparken2019

Meddelande från Generalerna

INSPARK 2019!

Hallå!


Det är vi som är ansvariga för insparken 2020 på Personalvetarprogrammet! Precis som tidigare år så kommer vi att köra ett tema under hela insparken med olika lag, och årets tema är MUSIKGENRER!! Vi håller fortfarande på att planera många av eventen som i år kommer vara lite annorlunda på grund av en Corona-anpassning! Mycket utomhusaktiviteter där man kan hålla avstånd till varandra. Mer information om inspark, planering, evenemang och allt ni behöver veta om hösten kommer komma upp både här på hemsidan och på Pegasus facebook och i er klassgrupp som vi gör vårt allra bästa för att lägga till alla i.


Hoppas ni alla är lika taggade för insparken som vi är, så ses vi i augusti!


Har ni några funderingar kan ni antingen maila våra generaler,


Axel: gusjepax@student.gu.se

Hanna: gusageha@student.gu.se


Eller kika in facebookgruppen vi startat för insparken

https://www.facebook.com/groups/304434724271321/?ref=share 

Den 30e augusti började Pegasus nollning. Hela september månad har varit fullspäckad med roliga aktiviteter! I fredags, den 27e september, var det dags för finalsittning där det bjöds på 3rätters-middag och massa spex! I år var temat: årtionden.

Grattis till pvaddergruppen, 90-talet, som vann hela insparkstävlingen och även stort grattis till 80-talet som vann spexet! Men främst grattis till alla ovetare, som nu officiellt blivit p-vetare!


Pegasus vill tacka alla som deltagit under insparken! Men även tacka alla generaler och faddrar som med varm hand tagit emot alla nya personalvetarstudenter och sett till att de inte bara får en bra start på sitt studentliv utan också ett minne för livet. 

Nedan bjuds på en fotobomb från insparks-månaden som varit!

© Pegasus personalvetarna Göteborg


info@pegasusgbg.se

INSPARK 2019!